duminică, 2 februarie 2014

Proprietari pacaliti uniti-va !

Dragi proprietari de apartamente inchiriate,


As vrea sa impartasesc experienta neplacuta pe care am avut-o  de curand .
 Pagubele lasate de chiriasi sunt in suma estimativa de 3.500 RON reprezentand chirie pe ultima luna, cheltuieli intretinere 4 luni, facturi utilitati internet, lumina si cablu TV pentru 3 luni.

Numele chiriasului datornic este Stefanita-Mugurel Petre, domiciliat in Gaesti.

El si sora acestuia au parasit apartamentul la sfarsitul lunii ianuarie fara sa achite nimic din cheltuielile mai sus detaliate, garantia acoperind doar chiria restanta din luna decembrie.
Motivul neplatii este evident, dar sus-numitul chirias mi-a facut promisiunea VERBALA  ca va achita datoriile in transe pe masura ce va incasa bani.

Cu mare placere va voi anunta si voi restabili bunul renume si crediblitatea fostului chirias in momentul in care voi primi in totalitate suma datorata de chirias.
Mentionez ca, din pacate,  contractul de inchiriere expirase si chiriasul nu a dorit reinnoirea acestuia in ciuda problemelor pe care le am cu vecinii invidiosi care fac tot felul de reclamatii aberante la politie.

Pana atunci ma alatur proprietarilor creduli, tepuiti  care trebuie sa acopere din propriul buzunar cheltuielile altora.

Sfaturi pentru cei care vor sa inchirieze:

- verificati bonitatea chiriasului, cerand recomandare de la fostul proprietar, telefonica si /sau scrisa
- verificati unde munceste si de cat timp si daca a avut probleme cu vecinii/politia 
- solicitati 2 chirii in avans una pentru ultima luna si una pentru acoperire eventuale daune/ reparatii si cheltuieli ( !!! intretinerea din ultima luna se afiseaza peste o luna , de exemplu chiria din decembrie se afiseaza cel mai devreme la sfarsitul lui ianuarie)
- urmaresc cu interes modificarile noului cod civil si spetele care apar din aplicarea acestuia, dar va informez ca incheierea unui contract inregistrat la circa financiara nu va ajuta sa va recuperati banii, din contra, reprezinta un atu pentru chirias, pentru ca nu poate fi evacuat decat prin hotarare judecatoreasca ( si ma indoiesc ca termenul de obtinere a unei astfel de hotarari a scazut sub 6 luni )
- NU INCURAJEZ pe aceasta cale evaziunea fiscala, doar va atrag atentia ca un contract de inchiriere nu va apara de chiriasii abuzivi !
- verificati lunar  cu administratorul daca sunt inregistrate restante la intretinere
- gestionati personal plata facturilor,  eventual pentru utilitati ca Internet si cablu solicitati chiriasului sa incheie un contract in nume propriu.

- in momentul in care cuantumul garantiei depaseste valoarea restantelor incepeti procesul de evacuare/reziliere a contractului


Din pacate, cu toata vigilenta mea, am fost pacalita pentru ca strategia din partea chiriasului a fost una de construire a increderii. De la o luna la alta intarzierile in plata chiriei cresteau, astfel ca se ajunsese,( in loc sa plateasca, cum e NORMAL, in avans chiria la inceputul lunii) sa plateasca chiria pe luna anterioara la inceputul lunii si sa spuna frecvent ca nu are bani pentru plata utilitatilor si ca ar fi mai bine sa le platesc eu, urmand ca el sa imi dea banii cand incaseaza...in cazul acesta probabil niciodata.  Chiriasul a profitat de perioada sarbatorilor, motivand ca nu incaseaza in aceasta perioada din cauza concediilor etc ..., si astfel datoriile au crescut.

Singurul semn de buna credinta a fost faptul ca a continuat sa imi raspunda la telefon si ca a predat personal cheile in loc sa le lase in cutia postala....

La plecare mi-a promis solemn ca imi va achita in transe datoriile, pe masura ce incaseaza, si asa cum am precizat si mai sus, va voi anunta cand acel moment va veni.

Acestea fiind relatate, va invit sa va alaturati acestei initiative, in speranta ca vom crea o comunitate a proprietarilor care sa impartaseasca informatii despre chiriasii  neseriosi care provoaca pagube si abuzuri .

Acest blog a fost creat in scop de informare, si in cazul in care aveti informatii despre alti chiriasi rau-platnici va rog sa le impartasiti pentru a ne apara pe viitor de astfel de hoti.

Urmatorul pas este crearea unei baze de date care sa poate fi consultata in vederea identificarii chriasilor aflati pe lista neagra.

Se pare ca exista deja un site care sa ofere acest tip de informatii www.listaneagra.com, dar nu mi-am putut crea un cont deocamdata.



70 de comentarii:

  1. Un alt chirias tepar: Gitioreanu Ionut Florentin http://ghitioreanuionutflorentin.blogspot.ro/2015/06/ghitioreanu-ionut-florentin-tepar.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Un alt chirias tepar: Gitioreanu Ionut Florentin http://ghitioreanuionutflorentin.blogspot.ro/2015/06/ghitioreanu-ionut-florentin-tepar.html

    RăspundețiȘtergere
  3. 1) SC Tehnostil Caroserii SRL, CUI 33231788 - rau platnic, intarzieri majore la plata chiriei si a facturilor de utilitati. Administratorul Costel Cioacata (nascut pe 25.08.1969) nu mai raspunde la telefon in cazul in care exista plati restante. De evitat.
    2) Costel Cioacata (nascut pe 25.08.1969) - administrator al SC Tehnostil Caroserii SRL, CUI 33231788 - contractul de inchiriere a fost cu firma, dumnealui si prietena utilizand apartamentul ca locuinta. Rau platnic, cu intarzieri majore la plata chiriei si facturilor de utilitati. Nu mai raspundea la telefon in situatia in care existau sume restante.
    3) Cristina Cadar - prietena d-lui Costel Cioacata mentionat mai sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Doamna Eliana Muga care a scris cele de mai sus a uitat poate ca a avut la dumneaei o luna in avans in valoare de 375 Euro si 500 Euro garantie, pe care a avut grija sa le "acopere" cu varf si indesat.Va pot atasa aici si contractul pe care l-am avut cu dumneai cu clauze abuzive respectiv returnarea garantiei in 60 de zile si alte clauze . De asemenea ce parere aveti despre o persoana care iti ia 300 lei pentru un buton la un WC VECHI DE 8 ani in conditiile in care uzura era evidenta si costul nu era mai mult de 80 de lei .Sau de faptul ca desi m-am oferit de buna voie sa fac anumite reparatii in apartament pentru a-mi recupera garantia sora dumnneai a acceptat sa vin cu instalatorul sambata dimineata ( in conditiile in care acesta nu avea program sambata si a trebuit sa p[latesc suplimentar) pentru ca mai apoi sa nu mai raspunda la telefon timp de o ora cat am stat cu unstalatorul in fata blocului?
      Tin sa ii amintesc doamnei Muga ca am discutat cu dumneai de nenumerate ori dupa ce au fost intarzieri asigurand-o ca se vor face platile.
      pentru un abajur zgariat dumneai mi-a luat 450 RON.
      Am crezut ca suntem oameni si ne pute intelege dar observ o mare falsitate la aceasta doamna Eliana Muga cu care de multe ori nu am putut lua legatura deoarce ea fiind plecata in Austria ne-a lasat pe sora dumneai persoana de legatura care nu a raspuns decat rareori la telefon.
      Pentru toate personale care citesc acest post va sfatuiesc inainte de a locui in chirie sa cititi foarte bine contractul precum si sa va asigurati ca persoana care inchiriaza apartamentul este o persoana cu care puteti discuta fara a ramane cu frustrari asa cum este doamna Eliana Muga .

      Ștergere
  4. alt tepar ciurezeanu marian nicolae

    RăspundețiȘtergere
  5. alt tepar ciurezeanu marian nicolae

    RăspundețiȘtergere
  6. Aliona Paladii si fiul (Slavic Paladii),cetatean din Rep. Moldova, inchiriaza in Bucuresti si trage tepe.

    RăspundețiȘtergere
  7. De data asta o tepara:Besenyei Hajnal-Tunde din Bihor,impreuna cu prietenul,fica si prietenul ficei,plus alte persoane,cam 7,8 in total,nu au platit chiria pe doua luni,datorii restante la intretinere,curent si cablu,1300lei plus 1300 chiria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Alta tepara Svet Pogurschi Ionela Simona, nascuta in jud. TULCEA, oras Macin

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiriasi tepari: Morar Florin, Dumbrava Robert. Fura tot ce poate fi furat si nu recunosc, apoi pleaca.Actioneaza in judetele Timis, Arad.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ihab Manna si fiica acestuia Noha Manna (cetateni israelieni)

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Un chirias neserios este domnul "doctor" Dan Risco 0729261184 0752906976 din Satu Mare dar sta cu chirie prin Bucuresti.Asazis specialist in medicina alternativa, domnul doctor are un talent in a pacali oamenii ca este painea lui Dumnezeu.A stat cateva luni si nu a mai platit platit nimic jurandu se ca face rost de bani din "sedintele lui private" efectuate la locuinta si ne a dus cu zaharelul de vreo 350eur numai utilitati.S a mutat in alta parte unde probabil procedeaza la fel.

    RăspundețiȘtergere
  22. Numele chiriasei mele tepare este Damaschin Ana-Maria sau Ana-Maria Damaschin, nascuta in 25 martie 1992 in Galati, numar de telefon 0735183991 sau 0768163968, impreuna cu un alt dubios adus pe ascuns in acasa (ciprian - 0728093615). Inca nu pot calcula teapa, ca astept si costurile de la intretinere din ianuarie si februarie, dar per total cred ca am cca 2000 de lei. Tipa se si droga/fuma marijuana (am aflat mai tarziu), urla prin casa (si asta mi-au spus tarziu vecinii, dupa ce au plecat astia 2, desi aveau nr meu), a stricat canapeaua, usa de la dormitor, usa de la bucatarie si perdeaua (toate puse cu 1 an inainte), plus ca au plecat fara preaviz, refuzand sa achite lunile noiembrie si decembrie la intretinere.

    RăspundețiȘtergere
  23. I'm back. Am promis sa fac pagina de facebook publica, cu postarea tuturor teparilor (ca eu pe a mea nu am gasit-o ca nu se plangea nimeni de ea). Ei, am facut-o si promovat-o inclusiv. Deci, dragi tepuiti, va rog sa accesati linkul de mai jos si sa dati toate deraliile tepei primite de la chirias (cu datele complete sau cat mai aproape de realitate ale cretinului/cretinei). Propun sa ne unim si sa cerem 2 luni garantie, nu 1 (mai ales cei din Bucuresti, unde cheltuileile cu intretinerea se afiseaza cu intarziere de 2-3 luni). Spor si sa astept! https://www.facebook.com/Chiriasi-tepari-din-Bucuresti-1224350274344656/?ref=aymt_homepage_panel

    RăspundețiȘtergere
  24. Chiriasi neseriosi Lacrimioara si Catlin din Timisoara.Pleaca fara sa isi achite utilitatile.Nu platesc chiria la timp.

    RăspundețiȘtergere
  25. Chiriasa tepara: Stoicovici Amalia-Gabriela din Bucuresti. A lasat daune de peste 3000 de lei. Apartamentul arata jalnic dupa cea plecat. A trebuit sa varuiesc apartamentul. A distrus bazinul wc si lasat ala sa curga. A adus animale in casa care au facut mizerie. Nu a platit intretinerea si a acumulat restante foarte mari. A plecat si cu cheile de la apartament si a trebuit sa schimb toate yalele.

    RăspundețiȘtergere
  26. Chirias tepar:Axente Nicolae Alexandru, CNP:1700513131242, telefon:0730609942. Dupa ce mi-am luat teapa am aflat ca a falimentat si cateva firme(Hispanic Transport, Actual Group International,Catenda SRL)Pagubele lasate de chirias sunt in suma de 3.500 RON reprezentand chirie pe ultima luna, cheltuieli intretinere,facturi internet+cablu,lumina.A locuit impreuna cu Stirbescu N.Loredana Maria care mai nou s-a lansat in muzica sub numele "MaryLee" la CatMusic. A plecat si cu cheile de la apartament fiind nevoit sa schimb yalele.

    RăspundețiȘtergere
  27. Feriti-va si de Roxana Ioana Simionescu! Pozeaza in fata buna si mironosita, dar intarzie cu plata chiriei si doua luni si nu plateste nimic la cheltuieli, ba mai mult, daca indraznesti sa ii amintesti ca s-au strans 3 luni de neplata, te acuza de rele tratamente

    RăspundețiȘtergere
  28. Ionescu Alexandrina, Ionescu Daniela, Ionescu Valentina, doua surori in varsta de aprox. 30 de ani si mama lor in varsta de 71 ani, asta daca buletinele nu erau false ☺️ Au o poveste impresionants si va roaga sa le lasati cu chiria cateva zile, fiindca au fost nevoite sa plece neprevazut de la fosta adresa ( fostul proprietar vindea apartamentul ). Par serioase ca orice escroc. Paguba nu a fost mare, cativa kw, vreo doi mc de apa si cazare gratuita 10 zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. M-au pacalit cu povestea despre tatăl lor (daca este adevarat probabil se răsucește in mormânt că familia lui înșeală lumea), că proprietarii unde stau vând casa, divorteaza , renoveaza, 3 variante sa-mi aleg, si cu 3 luni inainte cand le refuzasem (mi-am amintit si le-am gasit in istoric), aceeasi poveste. Le-am dat cheile dar până seara m-am prins si am gasit si acest blog. Au inceput cu amenințări si vorbe urâte, nu mai erau "sfinte". Spuneau ca lucreaza la pompe funebre in Otopeni , ca sunt pline de bani...🤔 dar nu aveau bani pt chirie si sa le pasuiesc 3 saptamani.

      Ștergere
  29. Sotii Mirela si Alex Butoi, au si un copil. Ne-au lasat cu datorii mari la intretinere si curent, plus o luna platita nici jumate. Au tot spus ca platesc pana cand le-am pus piciorul in prag si au plecat fara sa achite datoriile.

    RăspundețiȘtergere
  30. Gherghel Alin Ionut din Roman,Albei Daniel din Ramnicu Sarat,si Varniote Alexandru din Roman.
    Datorii la intretinere de 2300 ron si chiria neplatita pe 4 luni.Locatia-Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  31. Costache Marius și Costache Maria fura tot ce pot, au luat tv, comodă TV, mașina de spălat cu accesorii, aragaz cu furtun și suport, frigider, birou. Nu mai răspund la telefon. Au lăsat și mizerie groaznica in urma lor. Nr de telefon +40787894742, 0765131165, 0787819249. Pagube de minim 4500 de lei

    RăspundețiȘtergere
  32. Bună ziua.Aveţi mare grijă cu ţeparul Costea Marcel din Braşov
    https://www.facebook.com/costea.marcel.94?fref=ts&__nodl
    Daca aveti ghinionul sa il primiti in chirie,nu plateste intretinerea si utilitatile si cauta sa traga cat mai mult de timp ca sa nu plateasca chiria utilizand tot felul de minciuni!
    Se foloseste de fetita lui ca sa va induplece si vorbeste foarte fumos si respectuos.Lucreaza la Electrica. M-a lasat cu o gaura de peste 900 lei doar datoriile la intretinere+utilitati,nemaipunand la socoteala chiria.

    RăspundețiȘtergere
  33. Costin Buterez. A distrus apartamentul si a furat lucruri

    RăspundețiȘtergere
  34. In Constanta Asan Alatin impreuna cu sotia si doi copii,locuiesc inca in apartament,ma duc mereu cu zaharelul pentru plata intretinerii(restanta 1200 lei) ,intarzie cu chiria cate 20 de zile si ma ameninta ca imi va face datorii foarte mari si ca nu iese din casa nici cu politia .

    RăspundețiȘtergere
  35. Pejman si Marjan. Numele din buletin Haghayeghi Rasoul si Safarzadeh Marjan. Bucuresti, se dau studenti.Azi noapte au eliberat apartamentul, au lasat restante la intretinere, gaz si ele tricitate...dar dubios este ca au facut curat in apartament inainte sa plece. este chiar mai curat decat l-am furnizat...oricum, urata treaba, dar mergem inainte :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Albu Cornel (fost Costea Cornel) si Albu Garofita Tita.
    Nu au mai platit intretinere, chirie si au refuzat sa paraseasca apartamentul timp de un an jumate.
    Au plecat abia dupa un an de cand nu mai aveau dreptul legal sa stea si au lasat apartamentul foarte degradat si plin de gunoaie (la propriu).
    Albu Cornel a facut petitii si plangeri penale calomnioase proprietarului si presedintelui de bloc, cu scopul de intimidare. Este de asemenea agresiv si destul de dus cu pluta. Fost cadru MAPN, fost profesor de economie, concediat din invatamant din probleme disciplinare.
    Albu Garofita Tita pare o persoana foarte decenta dar joaca teatru foarte bine.
    Ambii au fost membrii MISA, implicati in scandalul cu MISA-Bivolaru.

    RăspundețiȘtergere
  37. alta tepar Rotaru Mirela(mama a 2 fete)respectiv Rotaru Cristian Suceava

    RăspundețiȘtergere
  38. alti tepari avocata VARASTEANU CRISTIANA impreuna cu italianul VEGLIANTE ANGELO are un srl din 2018,cu sediul in sat GHERMANESTI,au inchiriat ap meu,si nu au mai platit chiria 350 e/luna, de 2 luni la telefon mi a spus sa nu l mai deranjez ca este in vacanta ,adica m a luat in deradere nici macar nu m a anuntat ca nu poate plati la termen ,eu facandu mi niste planuri pe care nu le am putut realiza din cauza lor iar Avocata nu mi raspundea nici ea la tf,doar imi trimitea ms ca n are timp sa mi raspunda contractul este inregistrat la anaf si platesc taxele ce pot face sa i dau afara dar nu cu instanta ca dureaza iar CAPUSELE stau bine merci in apartamentul meu

    RăspundețiȘtergere
  39. tepati si h o ti cum am scris mai sus,aceasta avocata VARASTEANU CRISTIANA dupa ce ca nu a platit intretinerea la bloc din mai 2018 si nici chiria mi a furat obiectele din apartament aragaz,2 frigidere,sifonier in 4 usi cu oglinzi etc

    RăspundețiȘtergere
  40. Am patit si eu cu DIMCEA ANDREi MIHAI si CONSTANTIN LORENA LARISA. Nu au platit chiria decat partial pe cateva luni, invocand ca au facut ei reparatii in casa, ca au chitante ca au muncitori ca martori etc, fara sa imi ceara acordul in prealabil. Pe urma pur si simplu nu au mai platit. Nici intretinerea nu e platita, am platit eu cablu si lumina ca sa nu fie inchise. Suma pana acum pierduta se ridica undeva la 3000-3500 de lei.
    El are un copil cu handicap pe care il foloseste ca scuza pentru ca sa nu poate fi dati rapid afara din casa (legea prevede 60 de zile de preaviz pentru astfel de cazuri) - deci alte datorii cu care ma lasa. Acum fiindca nu pot sa ii evacuez stau si cu frica ca imi vor fura ce am in casa sau ca vor distruge tot ce pot.
    Nu am de unde sa imi recuperez banii, nici prin judecata, ei nu au nimic pe numele lor care poate fi folosit in scopul acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai madame. .Ai cam.pierdut în instanță. ..repara sa dovedit a fi tu..ca fraieri ca noi sa ți renoveze casa pe banii lor...și sa o evacuezi..ca ești tu adoptata


      Nu se poate..ps...Ai sa ne. Dai bani vrei 24 deRon. ..nu mai pun.copil cu probleme ca urla în tine șoricu

      Ștergere
    2. Public și filmarea...sa vadă lumea cine ești

      Apropo cu foștii criroasi
      Te ai.bine

      Furt la.Enel
      ..etc...ciocul mic..ca nu mai pupi munca la stat cu toată firma. Ta de avocatura..zaț

      Ștergere
  41. Atenție la numitul BULENCEA BOGDAN din București. Acționează in sectorul 6 de regula. După ce nu a mai plătit chiria și utilitățile, pentru ca am avut neobrăzarea sa -i cer sa respecte contractul de închiriere, a încercat sa ma atragă pe penal cu jigniri și provocări. Atenție, un proces penal blochează procesul civil de evacuare.
    Nu a mai răspuns la mesaje și nici la usa. M-am judecat trei luni pana sa obțin evacuarea. Iar la judecătorie am constatat ca mai avea un proces de evacuare început cu șase luni înainte pe același motiv, de neplata chirie și utilități tot in sectorul 6. Practic de la acea gazda s-a mutat la mine pentru ca ii oprise curentul.
    Recomand verificarea cazierului judiciar. Este foarte simplu, se face pe internet la jurisprudența, portaljust etc prin introducerea numelui.

    RăspundețiȘtergere
  42. Individul Simionescu Daniel, cu domiciliul in Constanta este un chirias problematic.
    Inca de la scadenta primei chirii (cand trebuie achitata a doua luna petrecuta in apartament), refuza sa mai faca vreo plata. Din acel moment chiria si facturile de utilitati raman neachitate. Vecinii povestesc si ei despre scandaluri si volum ridicat la ore tarzii. In schimb promite in continuu (in fiecare zi o alta scuza) ca va achita facturile si, in cazul nostru, ca va evacua apartamentul.
    Modul de operare nu este nou, fiind "relocat" in Bucuresti pentru a continua obiceiurile dobandite in Constanta, unde a inselat o multume de persoane prin intermediul unor firme la care era administrator.
    Pe langa forum-urile pe care este "promovat", regasim si 2 articole in presa:
    De la extaz, la AGONIE! CALVARUL unor clienţi înşelaţi şi al familiei unui afacerist din Constanţa si
    „Țepar" de Constanța? Ia banii în avans și apoi nu mai răspunde la telefon! Replica antreprenorului acuzat .
    Aceste lucruri pot fi verificate cu usurinta prin accesarea Dosare procese, www.jurisprudenta.com ,ca filtru de cautare DANIEL SIMIONESCU, BLUE LINE PLAST SRL, BANGOVIT SRL, MARIO PLAST CONSTRUCT SRL, BLUE LINE DESIGN SRL, FAMOUS STYLE SRL, MARIO PERFORMANCE SRL, actual CIBO FRESCO SRL. Iar acestea nu sunt decat cazurile trecute prin instanta.
    Bineinteles, aceste persoane nu si-au recuperat paguba pentru ca individul nu are, legal, nicio proprietate sau venit.
    Nu sunt sigura nici ca eu sunt prima victima, in Bucuresti si pe aceasta speta.

    RăspundețiȘtergere
  43. Nicolaie Mirzea si Andreea Cristina Mirzea, chirias rauplatninc (rau platnic). Tepari de meserie, acelasi modus operandi, au cel putin 3 cazuri la ctiv. Vin, incheie contract pe termen lung, au profiluri de linkedin de oameni decenti dar cer sa plateasca cash. o luna doua platesc apoi nu mia pleatesc nimic si asteapta sa fie evacuati. ceea ce e dificil ca au si un copil de 5-7 ani. au datorii la banci, conturi poprite, popriri pe salarii. nu am putut executa nimic. vedeti ca au fost judecati si pentru fapte penale, noroc cu sistemul de justitie ca s-a prescris fapta. portal.just.ro, acolo gasiti o parte din procesele pe care le au cu proprietari, banci si procuratura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut. si eu am patit la fel cu astia 2. hai sa mergem cu totii l apolitie. vor deschide dosar penal la mai multe plangeri

      Ștergere
  44. Subscriu, la fel am patit cu Nicolaie Mirzea si Andreea Mirzea (Mirzea Cristina Andreea). au paltit 2 luni, a venit noiembrie si nu au mai platit. Mi-au mai si spus ca nu platesc si ca ei pleaca din apartament cand vor ei nu cand vreau eu. Incercati sa evacuati o familie cu un copil de 7 ani iarna - o sa vedeti ca nu se poate. Concluzia - chirias rau platnic, tepar de meserie, hoti de profesie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut. si eu am patit la fel cu astia 2. hai sa mergem cu totii l apolitie. vor deschide dosar penal la mai multe plangeri

      Ștergere
  45. alina astalus este o propietara tepara
    ..dupa ce i am renovat casa si scos jegul de sub linoleu pe banii mei 98 de mil a tipat de fata cu fiica mea s parasim casa ca vrea sa o vanda....am dovezi video

    RăspundețiȘtergere
  46. alina astalus este o propietara tepara
    ..dupa ce i am renovat casa si scos jegul de sub linoleu pe banii mei 98 de mil a tipat de fata cu fiica mea s parasim casa ca vrea sa o vanda....am dovezi video

    RăspundețiȘtergere
  47. alina astalus este o propietara tepara
    ..dupa ce i am renovat casa si scos jegul de sub linoleu pe banii mei 98 de mil a tipat de fata cu fiica mea s parasim casa ca vrea sa o vanda....am dovezi video

    RăspundețiȘtergere
  48. alina astalus este o propietara tepara
    ..dupa ce i am renovat casa si scos jegul de sub linoleu pe banii mei 98 de mil a tipat de fata cu fiica mea s parasim casa ca vrea sa o vanda....am dovezi video

    RăspundețiȘtergere
  49. Ana-Maria Motu si Andreea Maria Cosma, un cuplu excentric, in cateva luni au distrus apartamentul care era complet nou dupa care au plecat lasand un simplu mesaj, chirie neplatita, facturi, restante, etc...aveti grija

    RăspundețiȘtergere
  50. Alina astalus...FERIȚI VĂ! !!!! AM RENOVAT CASA CU ACORDUL EI DE FATA CU AGENTUL IMOBILIAR...LA ACORD COMUN DE 6 LUNI 50% DIN PLATA CHIRIEI LUNARE NE A ÎNȘELAT. ..ÎN INSTANȚĂ GĂSIȚI PE INTERNET.A URLAT DE FATA CU MINE ȘI IUBITA MEA ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE AM O FETIȚĂ CU HANDICAP DE CARE PE SITE SUTIEN CA MĂ. FOLOSESC...ȘI ANUNȚ PUBLIC CA ESTE CALOMNIE..O MARE HOAȚĂ ȘI PROFITOARE...FOȘTII CHIRIAȘI O ACUZA DE ACELAȘI LUCRURI...ÎNȘELĂCIUNE ȘI ABUZ.
    LUMEA E MICA

    ÎNCHIRIAZĂ FĂRĂ DECLARAȚIE FISCALA..PE NOI NE A ȘANTAJAT SA O SEMNAM...EA FOLOSINDU SE DE STATUTUL EI DE ANGAJATA LA O FURMA DE AVOCATURA....APARTAMENTUL NU ÎI APARȚINE AȘA CUM NE SPUSESE INIȚIAL. .LA DATA CONTRACTUALA DE ÎNCHIRIERE EA FIIND NEDECLARATĂ MOȘTENITOARE. ...ADICĂ AM.FĂCUT CONTRACT CU BUNICA...Mare doamna încă domnișoară. .da aia 89 de milioane investiți plus garanția nu se pun...și furtul matale de curent..ca noi am solicitat echipa la contor...ca aveai priza în hol trasa spre mașină de spălat. ..aia e dacă înșeli și furi curent...

    RăspundețiȘtergere
  51. Din fericire
    ..am castigat dosarul cu numita astalus alina....feriri va de propietara asta....

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  53. Chirias țepar Crina Băjan, București, 0726192476 .
    Plecat fără să anunțe, facturi restante enel și intretinere, neplatite.

    RăspundețiȘtergere
  54. Când auziți de Mercedes szarai va doresc succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. Bună ziua,

    Aveți grijă cu următoarele persoane: "IONITA IOAN FLORIAN și CĂLIN MARIUS ALBERTO"> Aceste 2 persoane de țigani NU plătesc chiria,NU plătesc ce distrug și vând din Casa proprietarilor, NU plătesc cheltuielile pe care le fac și se ocupă cu Droguri, Prostituție, Furt, Bătăi și au făcut și pușcărie. Vă rog frumos să NU colaborati cu ei NICIODATĂ. Succes și ms.

    RăspundețiȘtergere
  56. ATENTIE ,la acești 2 escroci chiriasi ,vrea contract pe un an ,plătește jumate si dupa isi bag copii la înaintare ca nu au ce mânca si nu isi primește bărbatul salariu după ,VAS, (Paznic) ,neplătite nici o factura, chirie pe termen de 6 luni .Dupa ce ca nu au plătit nimic mi.a distrus tot apartamentul.mizerie de nedescris ,frigider spart ,perete spart ,canapea ruptă, cabină dus etc.se dau ca sunt oameni foarte cunoscuți și avuți în militari dar asta se vede de app 7 luni de când imi spune ca ne plătesc macar a utilitățile.Oana Costea ,Catalin Costea (fb Oana Braian Raul)

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna ziua,Dati-mi voie sa va retin putin atentia cu o intamplare, din care putem trage niste invataminte.Avem niste prieteni care au un apartament pe care il inchiriaza. Luna trecuta, la sfarsitul primei decade, s-a prezentat la vizionare o femeie impreuna cu fiica ei. Femeia, pe nume Lilica Popoiag, parea sarita bine de 60 de ani dar avea doar 57, cu fiica pana in 30 de ani. Imbracate destul de bine, isi dadeau aere de femei de lume.Le-au spus prietenilor ca au antamat constructia unei case si ca pe timpul constructiei vor sa locuiasca cam doi ani cu chirie. Femeia s-a prezentat ca fiind absolventa de ASE, “pe vremea lui Ceasca,atunci cand se facea carte neicusorule, nu ca acum”, ca a fost inspector de banca pe trei judete, ca fiica ei este studenta la Drept, ca nu sunt fumatoare, ca nu au animale de companie, ca sunt extrem de religioase, ca sunt gospodine etc..au spus ca ar dori sa se mute repede , dar atentie!!! Nu au acum banii pentru prima chirie si pentru garantie, fiindca trebuie sa le intre niste bani in banca.In fond ce conteaza doua saptamani daca femeile vor sta 2 ani? Nu-i asa?Ei bine, a doua zi, femeia a venit impreuna cu fiica, au semnat contractual de inchiriere si procesul verbal si au primit cheile.“Sa nu va duceti la ANAF sa inregistrati contractual, dati-i naiba ca statul are destui bani”, a mai spus madam Popoiag.Din acel moment proprietarii apartamentului nu au mai “deranjat-o” pe chiriasa decat cu o zi inainte de data platii ca sa ii dea contul in care urma sa primeasca banii. Initial nu a raspuns la telefon, dupa care a trimis un sms prin care ii instiinta pe proprietari ca o sa-i sune. A sunat intr-un tarziu ca sa le spuna cu vocea gatuita de emotie, ca ce sa vezi, contul nu a fost alimentat si ca a luat legatura cu cel care trebuia sa-i dea banii si ca abia peste trei zile urmeaza sa intre. Abia atunci s-au trezit proprietarii si au apasat butonul de panica. Au verificat mai intai pe internet si dupa cautari indelungate, ce sa vezi, au dat peste o postare in care un proprietar prezenta un caz asemanator, petrecut in luna mai, in care o femeie statuse aproape o luna fara sa plateasca nimic, invocand exact aceleasi scuze ca in cazul lor.Totul parea tras la indigo, acelasi modus operandi aparand in ambele cazuri. Escroaca exersase probabil de mai multe ori sceneta aburirii si o stapanea la perfectie. Cat despre pagina de internet pe care proprietarul descria un caz asemanator de escrocare petrecut in mai, a inceput sa faca crize si sa spuna ca o calomniaza, ca de fapt ei au postat acele informatii, ca o sa sesizeze procuatura sa cerceteze si sa ii amendeze pentru calomnie. Ca au intrat peste ea fara preaviz, ca au venit sa o intimideze si cate si mai cate. In tot acest timp fiica-sa, devenita peste noapte absolventa de drept, emitea niste enormitati juridice de gaga, amenintand si ea cu politia, tribunalul,procurorii …In final dupa ce s-a calmat, i-au explicat faptul ca in conditiile in care bonitatea ei este practic nula si fiindca nu a platit banii conform intelegerii, isi rezerva dreptul prevazut in contract de a anula contractual si de a-i cere sa plateasca pentru timpul stat in apartament. Intr-un final a acceptat sa paraseasca apartamentul si sa plateasca a doua zi sumele datorate pentru cele aproape trei saptamani cat au stat in apartament. A doua zi nu a mai raspuns la telefon dar a inceput sa ii bombardeze cu amenintari, injuraturi,cu faptul ca a inregistrat toate convorbirile si ca deja le-a dat la procurori, ca a deschis dosare penale nenumarate si ca o sa vada ei proprietarii . Ca urmare proprietarii, vazand atat tupeu din partea escroacei, au luat masura sa faca o plangere online pentru inselaciune. Daca cineva a trecut prin asa ceva si a ajuns la “organe” poate ofera niste sugestii!Scuze pentru aceasta expunere lunguiata cu care v-am rapit o parte din timp.

    RăspundețiȘtergere
  58. Vedere Ionuț Cristian din Slatina. Pleaca fara sa anunte, lasa cheia in cutia postal si datorii foarte mari la intretinere si lumina. Casa plina de gandaci, mizerie foarte multa, peretii murdari, apartamentul arata ingrozitor dupa ce a plecat apoi nu mai raspunde la telefon.

    RăspundețiȘtergere
  59. Lazar Adrian-Lucian, se da foarte corect, cinstit, spune ca lucreaza ca muncitor dar eu nu sunt convinsa pt ca a zis ca primeste plata prin paxum. A plecat cu lucruri din casa, gen covoare etc. Si a amenintat si ca anunta ANAF, dar, ce sa vezi, e declarata chiria.

    Frincu Marius-Alexandru si Nedelcu Beatrice-Florentina, cuplu. Au lasat restante de peste 1000 ron plus distrugeri, dezordine, apa deschisa de au inundat vecinul de jos.

    RăspundețiȘtergere